Nakup knjig

Pogoji poslovanja

Spletno prodajo izvaja ZAVOD ZA SPODBUJANJE KOMUNIKACIJE “ZIMSKE URICE”
Celovška cesta 499B
1210 LJUBLJANA-ŠENTVID

Matična številka 1710141000,
ID za DDV SI 44526571.

mag. Roman Vodeb
Spletno prodajo izvaja ZAVOD ZA SPODBUJANJE KOMUNIKACIJE “ZIMSKE URICE” Celovška cesta 499B, Ljubljana, 1210 LJUBLJANA-ŠENTVID, vpisan v register pri Okrožnem sodišču v Ljubljani z matično številko 1710141000, ID za DDV SI 44526571.

Jamčimo, da je vsak nakup v spletni trgovini varen.

Cene izdelkov in poštnine so v evrih (EUR) z DDV. Kupnina se zaračuna v enem obroku. Znesek poštnine ni vključen v ceno!

Kot kupec imate pravico odstopiti od naročila brez navedbe razlogov, vendar z nedvoumno izjavo v roku 14 dni od prejema blaga na naslov zimskeurice@siol.net oz. nas obvestite na naslov ZAVOD ZA SPODBUJANJE KOMUNIKACIJE “ZIMSKE URICE” Celovška cesta 499B, Ljubljana, 1210 LJUBLJANA-ŠENTVID.

Sporočilo o odstopu od pogodbe je pravočasno, če je poslano pred iztekom odstopnega roka. Če odstopite od pogodbe, morate prejeto blago vrniti najpozneje v 14 dneh po sporočilu, da odstopate od pogodbe, pri čemer sami krijete stroške vračila blaga.

V primeru pravočasnega odstopa od pogodbe vam bo pošiljatelj v roku 14 dni po prejemu obvestila o odstopu z enakim plačilnim sredstvom, kot ste ga uporabili, vrnila vsa prejeta plačila. Blago nam morate vrniti v stanju, v kakršnem vam je bilo izročeno.

ZAVOD ZA SPODBUJANJE KOMUNIKACIJE “ZIMSKE URICE” Celovška cesta 499B, Ljubljana, 1210 LJUBLJANA-ŠENTVID lahko zadrži vračilo že prejetih plačil do prevzema vrnjenega blaga ali dokler ne predložite dokazila, da ste blago poslali nazaj.

Kot kupcu vam pripadajo vse pravice po Zakonu o varstvu potrošnikov.

Kupec ima možnost uveljavljanja stvarnih napak pri ZAVOD ZA SPODBUJANJE KOMUNIKACIJE “ZIMSKE URICE” Celovška cesta 499B, Ljubljana, 1210 LJUBLJANA-ŠENTVID, kamor lahko naslovi tudi vse morebitne reklamacije in pritožbe.

ZAVOD ZA SPODBUJANJE KOMUNIKACIJE “ZIMSKE URICE” sprejema reklamacije na elektronski naslov zimskeurice@siol.net.

ZAVOD ZA SPODBUJANJE KOMUNIKACIJE “ZIMSKE URICE” ne priznava nobenega izvajalca izvensodnega reševanja potrošniških sporov kot pristojnega za reševanje sporov, ki bi ga kupec lahko sprožil v skladu z Zakonom o izvensodnem reševanju potrošniških sporov.

Pridržujemo si pravico, da izjemoma (delno) odstopimo od izvedbe naročila v primerih, če naročenih knjig zmanjka na zalogi, če ugotovimo povečano plačilno rizičnost kupca ali če naročilnica ni bila izpolnjena v skladu s splošnimi pogoji.

V vseh takih in podobnih primerih vas bomo o morebitnem odstopu od pogodbe z naše strani takoj obvestili po e-pošti oz. telefonu.

V zadnjem koraku nakupa bomo zajeli vaše naročilo in vas o tem tudi obvestili na e-mail, ki ste ga med izvedbo naročila navedli. Izvedba naročila je hkrati potrditev pogojev poslovanja.

Pogodba je sklenjena za obdobje do izpolnitve vseh pogodbenih obveznosti, tj. dostava blaga in plačilo celotne kupnine.

V primeru vprašanj ali težav se lahko vedno obrnete na naš email naslov zimskeurice@siol.net.

Naročilo/pogodba se sklepa v slovenskem jeziku.